Sidebar

Zimski program

logo epoke logo Riko
RALICE ZA SNIJEG
U našem prodajnom programu imamo veliki izbor ralica za snijeg.
Ovisno o zahtijevanim parametrima ralice mogu biti različite širine (od 1,6 – 8,0m) i visine, od jednog ili više segmenata, sa ugrađenim različitim vrstama noževa (Hardox, poliuretan), različitog oblika (prednja, bočna, špic ralica), različitog ovjesa (gumeni amortizeri, opruge) i namjene (za parkirališta, autoceste). Po želji ju možemo montirati na nekoliko vrsta vozila (kamion, Unimog, traktor, utovarivač,…) te ju opremiti sa različitim dodatnim opcijama (protivsnježna zavjesa, potporni kotači, svjetlosna signalizacija…).
Sve ralice su namijenjene za profesionalno čišćenje snježnih površina.
Kako bi napravili najbolji odabir naša je preporuka da nas kontaktirate kako bi vas savjetovali.
Read more ...

Ljetni program

logo Riko logo ENERGREEN
KOSILICE
Kosilice RIKO su namijenjene košnji trave i raslinja uz cestu, na brijegovima vodenih kanala i drugdje gdje sa običnim kosilicama ne možemo uspješno i sigurno pokositi vegetaciju. Moguće ih je montirati na traktor, Unimog ili neko drugo radno vozilo primjerene veličine i težine sa hidrauličnim ili kardanskim pogonom. Montirani sa prednje (serija kosilica KP), bočne (serija kosilica UHR i BK), zadnje strane (serija kosilica KS) ili na sanduk vozila (serija kosilica K i KK) osiguravaju veliku preglednost, jednostavan rad i pouzdanost. Ako kosilici zamijenimo kosionu glavu nekim od dodatnih priključaka upotrebljivost kosilice se povećava na čišćenje kanala, rezanje granja, odbacivanje snijega…
Za vas proizvodimo kosilice već više od 40 godina.


Read more ...

Ekološki program

logo Riko
RIKO RIBNICA - ekološki projekti
Riko Ribnica je dugogodišnji proizvođač ekološke opreme za transport, stiskanje i rezanje sa velikom tradicijom i znanjem u projektiranju i montaži sortirnih linija. U suradnji sa našim pouzdanim partnerima Doppstadt i Untha činimo jednu cjelovitu liniju. Vama nudimo cjelovito rješenje, od ideje, projektiranja, dobave, montaže, puštanja u pogon i na kraju održavanja.
RIKO RIBNICA je uvijek bila pojam za kvalitetu…

logo Doppstadt logo Untha
DW SERIJA MOBILNIH I STACIONARNIH DROBILICA
DOPPSTADT drobilice serije DW spadaju u skupinu primarnih drobilica namijenjenih za najzahtjevnije zadatke principom jedne osovine i češlja. Zubi na osovini izrađeni od najkvalitetnijeg materijala otpornog na trošenje trgaju materijal provlačeći ga kroz češalj. Zahvaljujući brzo izmjenjivim zubima drobilicama serije DW možemo izvršavati različite vrste zadataka. Zahvaljujući direktnom prijenosu sa planetarnim mjenjačem stroj osigurava učinkoviti prijenos snage. Sve servisne radnje i radnje oko održavanja i kontrole motora i stroja jednostavno se i lako obavljaju zahvaljujući velikim vratima s obje strane stroja. Namijenjeni su drobljenju: otpadnog drvenog otpada, korijenja drveća, zelenog i bio otpada, smeća, industrijskog otpada, mješovitog građevinskog otpada… Glavne karakteristike su velika dostupnost, veliki kapacitet, niski troškovi rada, dugački intervali servisiranja, jednostavan za održavanje, visoki stupanj sigurnosti, pouzdani motori.
Različite varijante strojeva (ovisno o dužini osovine, kapacitetu, verzijama pogonskih motora…) osiguravaju zadovoljenje gotovo svih potreba. Obratite nam se s povjerenjem…

Read more ...

Oprema za groblja HUMER

Humer Humer
HANDY DESIGN – Malen pri transportu, veliki pri radu
Najmanji stroj iz palete strojeva za iskope grobnica je Handy Design. Toliko malen po dimenzijama da se kroz gotovo svako groblje može provlačiti (širina od svega 30 cm a po potrebi i uži), a opet toliko snažan da nema zadatka koji ne može izvršiti (po funkcijama i radu se može mjeriti sa svim utovarivačima na tržištu). Sastoji se od tri dijela koji se sastavljaju na mjestu kopanja: postolje koje se montira oko ili na grob, ruka za kopanje i pogon. Samo jedan čovjek je potreban da bi se stroj sastavio na grobnom mjestu. Dubina kopanja je do 2500 mm. Za pogon koristi hidraulični agregat (benzinski ili elektro). Namijenjen je za manja groblja koja se žele modernizirati i maksimalno izbaciti ručno kopanje grobnica. Time se brine o zdravlju grobara, ubrzava vrijeme i kvaliteta kopanja. Stroj je dobitnik Državne nagrade za izume.
Dozvolite da vam ga prezentiramo, nećete biti razočarani…

Read more ...

Silosi i hale

hoja logo Blumer
SILOSI I HALE proizvođača HOJA
HOJA, specijalist za proizvodnju i gradnju konstrukcija i objekata od lameliranog drva svih dimenzija i oblika nudi brza i cjenovno ugodna rješenja, fleksibilnost i tehničku savršenost koja je potkrepljena desetljetnim iskustvom, svim certifikatima i odličnim referencama. Nudimo svježe arhitekturne ideje, precizne nacrte, kvalitetne materijale, brzu izvedbu cijelog posla od ideje do objekta i konačni proizvod na kojeg ćete biti vrlo ponosni. U ponudi imamo veliki izbor hala različitih dimenzija i oblika te različitih namjena. Također, u svom proizvodnom programu imamo i drvene silose za sol različitih veličina (od 75 m3 na više), samostalne ili povezane u nizu (ovisno o potrebama) koje smo montirali za različite tipove terena (ovisno o potresnoj zoni lokacije montaže). Izgradnja i montaža je brza i jednostavna, a svi dijelovi drvene konstrukcije koji su pod direktnim utjecajem vremenskih uvjeta i agresivne klime dubinski su zaštićeni.

Aerodromski program

Overaasen Riko
AERODROMSKI PROGRAM proizvođača OVERAASEN
Norveška firma OVERAASEN je proizvodnjom opreme za čišćenje i uklanjanje snijega sa aerodromskih pisti postala vodeća svjetska firma u tom segmentu. Oprema futurističkog dizajna razvijana je u suradnji sa profesionalnim korisnicima koji su odredili precizne zahtjeve za kapacitetom, brzinom čišćenja i krajnjim rezultatom. Proizvodni program obuhvaća kompaktne snjegočistače, vučene snjegočistače, odbacivače snijega kao priključak na vozilo te kompaktne odbacivače snijega. Zalihe rezervnih dijelova se svakodnevno kontroliraju. Tvornica garantira isporuku rezervnih dijelova minimalno 20 godina od dana prodaje opreme, a ukoliko se rezervni dio naruči do 14.00 sati u pravilu isti dan napuštaju skladište i kreću prema odredištu. Mi imamo rješenje za svaki vaš zahtjevRead more ...

Naši partneri

NAŠI PARTNERI

      

 

      

 

      

 

      

 

 

Budite u korak sa nama. Primajte obavijesti iz naše tvrtke direktno na Vaš e-mail klikom na