Sidebar

Humer Humer
HANDY DESIGN – Malen pri transportu, veliki pri radu
Najmanji stroj iz palete strojeva za iskope grobnica je Handy Design. Toliko malen po dimenzijama da se kroz gotovo svako groblje može provlačiti (širina od svega 30 cm a po potrebi i uži), a opet toliko snažan da nema zadatka koji ne može izvršiti (po funkcijama i radu se može mjeriti sa svim utovarivačima na tržištu). Sastoji se od tri dijela koji se sastavljaju na mjestu kopanja: postolje koje se montira oko ili na grob, ruka za kopanje i pogon. Samo jedan čovjek je potreban da bi se stroj sastavio na grobnom mjestu. Dubina kopanja je do 2500 mm. Za pogon koristi hidraulični agregat (benzinski ili elektro). Namijenjen je za manja groblja koja se žele modernizirati i maksimalno izbaciti ručno kopanje grobnica. Time se brine o zdravlju grobara, ubrzava vrijeme i kvaliteta kopanja. Stroj je dobitnik Državne nagrade za izume.
Dozvolite da vam ga prezentiramo, nećete biti razočarani…


HANDY MICRO – specijalist za groblja
Slijedeći u nizu strojeva za iskope je Handy Micro. Širine od svega 50 cm omogućuje mu kretanje kroz uske prolaze. Svaki pokret stroja obavlja hidraulika: od kretanja do mjesta kopanja, postavljanja u radni položaj, kopanja i na kraju vraćanja u transportni položaj. Stope potpornih nogu su gumirane kako ne bi oštetile grob. Stroj na sebi ima i priključak za dodatni priključak kao hidraulični čekić ili neki drugi priključak. Strojem naravno upravlja i radi samo jedan čovjek. Zbog rasporeda potpornih nogu to je jedini stroj na tržištu kojemu je radno područje kopanja 360°. Dubina kopanja je do 2800 mm, a volumen lopate 36 lit. Beskompromisnim kompaktnim dizajnom bager Handy Micro je idealan mali bager za uska groblja. Namijenjen je za sva groblja, od najmanjih pa do najvećih. Za sva groblja koja žele modernizirati i ubrzati poslovanje i smanjiti troškove pogreba.
Pozovite nas da vas savjetujemo, čekamo vaš poziv…

 
HANDY MOBIL – bez premca na tržištu
Najveći u paleti strojeva za iskope grobnica proizvođača Humer je stroj Handy Mobil. Širine od svega 70 cm i dubine kopanja do 4000 mm ovaj stroj predstavlja vrh ponude strojeva. Moćni diesel agregat omogućava mu rješavanje i najtežih zadataka, a brojne opcije povećavaju obim posla i rad čine nevjerojatno lakim: kompenzator nagiba za kretanje stroja po kosim terenima, hidraulična teleskopska šasija za veću stabilnost stroja u kretanju, teleskopska ruka, priključak za HD priključak, reflektori za noćni rad… Naravno, strojem upravlja i radi samo jedan čovjek. To je sigurno pravi izbor za profesionalce.
Za sve strojeve proizvođača Humer jedna je stvar zajednička: gotovo nevjerojatno uska širina prolaska strojeva do grobnica i izvršavanje gotovo nemogućih zadataka.


                         
HANDY BOX – kontejner za svako groblje
Kontejner Handy Box idealno je rješenje koje mora imati svako groblje. Pocinčani okvir podesiv po visini nosivosti 10 t i aluminijske stranice osiguravaju najbolju zaštitu od korozije i dugi vijek trajanja. Uska transportna kolica omogućavaju pristup svakoj grobnici, a olakšani dizajn i manje komponente omogućavaju jednostavnu manipulaciju. Mislim da se niti ne mora spominjati da je za montažu kontejnera dovoljan samo jedan čovjek. Kapacitet 4m3 (proširivo do 5m3) istovaruje hidraulični cilindar u manje od 60 sekundi. Korištenjem kontejnera za zemlju smanjuju se troškovi prilikom pogreba: nema potrebe za zaštitnom folijom, nema oštećivanja i čišćenja grobnice na kojoj je trebala biti zemlja, vrijeme zatrpavanja je minimalno, estetski je puno prihvatljivije jer je zemlja sakrivena u kontejneru.Dakle, korist je višestruka.
Bez obzira posjedujete stroj ili ne, kontejner je svakako jedan kvalitetan pomak. Kada god hoćete možemo vam demonstrirati slaganje kontejnera.

 


OSTALA OPREMA
Paleta proizvoda proizvođača Humer sigurne ne završava samo na strojevima. Kako bi se olakšao ionako težak rad grobara postoji oprema koja uvelike olakšava rad.
BOX LIFT – uređaj kapaciteta 150 lit za namijenjen punjenju kontejnera
ALUMINIJSKE GROBNE STRANICE – protiv urušavanja zemlje u grobnici (mala težina, prilagodljiva dimenzija)
HIDRAULIČNI ČEKIĆ – namijenjen izvršavanju najtežih zadataka
LIFT ZA LIJES – mehanizam za spuštanje pokojnika u grobnicu, nosivosti 500 kg i prilagodljivih dimenzija.


.