Sidebar

Dobro došli na stranice tvrtke R-PIM d.o.o.

Osnovani smo 1992. godine kao hrvatski prodajni predstavnik slovenske tvrtke RIKO RIBNICA d.o.o. i time smo preuzeli kompletan proizvodni i prodajni program kao i sva zastupstva koja ona zastupa (Epoke, Doppstadt, Vandaele, Hoja, Blumer & Lehmann, Untha, Bucher, Borum, Energreen, Overaasen).

Dakle, bavimo se prodajom, zastupanjem i servisom opreme za zimsko i ljetno održavanje kolnika (ralice, vučeni i silosni posipači, kosilice, četke za pometanje ceste, naprave za montažu i ispravljanje odbojne ograde, aerodromska oprema,…), ekološke opreme (mobilni i stacionarni strojevi za proces recikliranja, strojevi za malčiranje na daljinsko upravljanje,…) te montažom i servisom hala i silosa za sol.

Također, od 2012. godine smo generalni zastupnik i serviser austrijske tvrtke Humer proizvođača specijalne opreme za groblja (izuzetno uski strojevi za kopanje grobnica, kontejneri za zemlju,…).

Svi naši partneri su uz nas već dugi niz godina čime potvrđujemo svoju postojanost i kvalitetu.

Za cjelokupan naš prodajni program osiguravamo originalne rezervne dijelove od kojih je većina potrošnog materijala uvijek na skladištu.


Naši partneri

NAŠI PARTNERI

      

 

      

 

      

 

      

 

 

.